مشاوره حقوقی رایگان - سفته سفید امضا

سلام من داخل شرکتی کار میکردم ..و سفته سفید امضا بهمراه ضامنم دادم ...من داخل شرکت بعنوان بازاریاب یا واسطه بودم ..قرارداد کاری و بیمه نکردن منو ..بیمه منو بصورت ازاد دادن و اونم بصورت نامنظم پرداخت میکردن ..چک مشتری من برگشت خورده و این اقا منو از شرکت انداخته بیرون ..حالا میگه اگ اون اقا پولو نمیده من سفته شمارو اجرا میزارم ...چک بنام خودش هست ..ممکنه داخل سفتع موضوع دیگه ایو مطرح کنه ؟..و اینکه من تنها راهی ک دارم میتونم اثابت کنم اونجا داشتم کار میردم فاکتورهای مشتری من با مهر مشتری هست و البته شاهد ک خود مشتریم هست ..از خود شرکت چون دارن اونجا کار میکنن نمیان برای شهادت ک من اونجا کار میکردم و سفته بابت ضمانت کاری بوده ..الان میخواستم بدونم بااین شرایط میتونم ضمانت سفته رو ثابت کنم ک این اقا نتونه سفته رو‌مطالبه کنه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه سفته خود را مطالبه کنید اگر تحویل نداد دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما با موضوع عدم پرداخت بیمه و استرداد لاشه سفته امانی اقدام‌ بنمائید.