مشاوره حقوقی رایگان - شماره ملی

سلام خسته نباشید همسر قبلی شوهرمن که دوازده ساله جداشدن زنگ زده وگفته من شناسنامه خودم رو گم کردم وبرای گرفتن المثنی لازمه که کد ملی شوهرمن وشماره شناسنامه اش رو داشته باشه وشوهرمن هم بهش داده آیامیتونه با داشتن این دوشماره و نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و نام پدرومادر شوهرمن سواستفاده ای بکنه وبرای ما مشکلی به وجود بیاره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ایشان این مشخصات را درسند ازدواج وطلاق قبلی داشته است و احتمال سو استفاده کم است.