مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو بدون گواهینامه

سلام و وقت بخیر، من تصادفی داشتم که راننده مقصر گواهینامه نداشت و ماشینش به پارکینگ منتقل شد. بیمه هم بخاطر نداشتن گواهینامه جوابگوی خسارت نیست.
مالک خودرو چطور میتونه از توقیف دربیاره؟ و من میتونم ازش شکایت بکنم تا توقیف ادامه دار بشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر شما صرفا میتونید خسارت را از ایشان مطالبه کنید مالک خودرو اگر گواهینامه نداشته باشد در پارکینگ کماکان میماند خودرو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید درخواست تامین خواسته بدهید تا کارشناس رسمی دادگستری میزان خسارت شما را تعیین کند
سپس طبق نظر کارشناس می توانید دا‌دخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید ضمن مطالبه خسارت می توانید درخواست تامین خواسته بدهید و با پرداخت خسارت احتمالی خودرو راننده مقصر را توقیف کنید.
توجه داشته باشید در این صورت صرفا خودرو به صورت سیستمی توقیف می شود تا حکم قطعی صادر شود
بعد از صدور حکم قطعی می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید و نسبت به توقیف فیزیکی خودرو و درخواست کارشناسی و مزایده آن اقدام کنید.