مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه کفن و دفن از وراث

سلام اوایل سال مادر خانم بنده فوت کرد
این بنده خدا 3 فرزند داشت از آنجایی که آنها داغ دار بودن و عزا دار کارهای خرید قبر و تمامی هزینه را بر عهده گرفتم حالا بعد از مدتی تمام وراث ارثیه خود را گرفتن و سره اختلاف حساب وراث دیگر هزینه خرید قبر و دیگر موارد که با کارت شخصیم انجام دادم رو نمیدن میخواستم بدونم چه باید کرد

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید نسبت به ارسال اظهار نامه خطاب به کلیه وراث مطالبه وجوه را صورت داده در صورت عدم پاسخ از ناحیه ایشان نسبت به طرح دعوی حقوقی اقدام بفرمایید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دردادگاه طرح دعوی کنید