مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مجدد

سلام وراث متوفی در دادگاه حدود 7 سال پیش محکوم شده و از طریق مزایده سند ملکی به اینجانب واگذار شده اما الان بعد 7 سال مجدد برای تغییر ذهنیت پرونده با همان دلایل دادخواست داده اند و شعبه دیگری تعیین شده ...چطور میتوانیم بگوییم این دادخواست یک بار رسیدگی شده و قابل رسیدگی نیست .

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر به شعبه مربوطه مراجعه کنید و نزد قاضی رفته و به اعتبار امر مختومه اشاره کنید اگر همان موضوع با همان اصحاب دعوی است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

با ارایه دادنامه ایراد اعتبار امر مختومه مطرح نمایید.