مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام وقت بخیر.من تو زمان نامزدی با همسرم رفتیم دکتر پرده بکارتمو معاینه کرد سالم بودم ولی چون هنوز عقدداعمی )فقط صیغه عقد خونده بودیم(نکرده بودیم و فاقد عقد نامه بودیم گواهی نگرفتیم بعدش همسرم گف نمیخواد بریم گواهی بگیریم همونکه خودم فهمیدم سلامتی کافیه .الان 5 ساله ازدواج کردیم ولی متاسفانه بخاطربرخی رفتار همسرم میخوام ازش جدا بشم .اونم الان بهم تهمت میزنه اگه میخوای جدابشی باید اول برگه سلامتتو بیاری.ممنون میشم راهنمایی کنید و راهی جلوم بزارید که ایا میشه بعد ازدواج برگه سلامت تهیه کرد ایا راهی هست؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اصل بر باکرگی شماست و به هیچ عنوان دادگاه حرف همسرتان را نمی پذیرد حتی پزشکی قانونی هم نمیتواند تشخیص دهد