مشاوره حقوقی رایگان - وام اشتغال زایی کمیته امداد

سلام
از کمیته میخوام وام اشتغال‌زایی بگیرم که یکی از ضامن ها خود کمیته س
بهم پیامک شده که یارانه قطع و به صندوق قرض‌الحسنه کمیته واریز خواهد شد
حالا میخوام بدونم با پایان یافتن دوره اقساطی و پرداخت وام ، یارانه دوباره بهم تعلق میگیره یا برای همیشه قطع میشه و
حقوق یا مستمری که از کمیته میگیرم هم قطع خواهد شد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید به کمیته امداد امام خمینی رجوع کنید