مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف انباری

با سلام
ما در یه اپارتمان مسکن مهر که توسط ارتش ساخته شده زندگی می‌کنیم، یکی از واحدها انباری داخل لابی که جز مشاعات کل ساختمان هست را تصرف کرده علاوه بر انباری که داره و ادعا داره که از ارتش خریده و هیچ مدرکی هم نداره،دفتر ارتش هم میگه هیچ مدرکی نیست و باید تا اومدن سندها صبر کنید ،خواستم چطور میتونیم این انباری را از تصرف خارج کنیم ،همه اعضا هم امضا کردن ولی نمیدونیم به کجا باید شکایت کنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دادگاه امکان طرح دعوی رفع تصرف وجوددارد

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

سلام وقت بخیر
به دادگاه محل استقرار اپارتمان طرح دعوا نموده و دادخواست ممانعت از حق مطرح‌بفرمایید، با توجه به اینکه شما مستاجر و انباری جزو مشاعات است در صورت عدم ارائه سند مالکیت از سوی متصرف رفع مزاحمت خواهد شد.