مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح گواهی حصر وراثت - نظر دادگاه

با سلام. بنده به یک دفترخانه مراجعه کردم برای انتقال سند مرحوم مادرم به نام خودم . 8 سال پیش مادرم فوت کرده اند و من برای ایشان گواهی حصر وراثت دریافت کردم . اما امسال با مراجعه به ثبت احوال بدلیل یک تعارض قدیمی نام پدر و نام خانوادگی بنده تغییر کرده است. گواهی حصر وراثت و توضیحات شناسنامه را به دفترخانه ارائه کردم. سر دفتر اظهار داشت که این گواهی باید اصلاح گردد و مشخصات جدید شما به عنوان تنها وارث در آن تغییر کند. سپس به شعبه مورد نظر صادر کننده گواهی حصر وراثت مراجعه کردم ولی قاضی اظهار داشت که این گواهی غیر قابل اصلاح است چون جز موارد اصلاح گواهی حصر وراثت نمی باشد. و ارائه برگه توضیحات شناسنامه با گواهی حصر وراثت قابل کفایت است. خواستم ببینم من در این مورد باید چه کار کنم؟ چون سر دفتر میگوید باید این گواهی اصلاح گردد.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، به نظرمیرسدکه حرف قاضی درست میباشدزیرااصلاح شناسنامه ربطی به دادگاه نداردودادگاه مجددنمیتواند وارد شود.موفق باشید