مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند

باسلام
پدرم اقرارنامه ای مبنی بر رضایت به پیشروی ملک همسایه برروی ملک خویش با همسایه تنظیم نمودند.اما درسند اقرارنامه اسامی جابه جا نوشته شده بود و این معنی به ذهن متبادر میشد که گویی پدرم این اجازه را در ملک همسایه دارد.
پدرم به دلایلی ،دیگر خواهان دادن رضایت نبود.همسایه به دفترخانه مراجعه و به تنهایی درخواست اصلاح سندرا کرده.بدون اینکه پدر من در دفترخانه حاضر شود.ایا اقدام دفتر خانه به اصلاح سند تخلف بوده و چه باید کرد؟ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.