مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن فرزند

سلام من 18 سالمه و خیلی خانواده ی داغونی دارم پدرم معتاد نیست ولی چیزی از معتادا کم نداره و مدام تو خونه دعوا به راهه و سر هر مسئله کوچیکی کتک کاری میکنه
خیلی وقته به فکر مستقل شدن هستم ولی میترسم منو بکشه اخه خیلی سختگیره و به شدت ازش میترسم اومدم تو این سایت و متوجه شدم که میتونم مستقل بشم و اگه کسی مزاحمت ایجاد کرد ازش شکایت کنم ایا اگه پدرم منو پیدا کنه و قصد ازار و اذیت داشته باشه میتونم به عنوان مزاحمت ازش شکایت کنم؟ دلم به خواهر و بردار کوچیکم میسوزه ایا میشه اونارو ازشون گرفت؟مادرمم بی عرضه است و از پس زندگی خودشم برنمیاد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله میتوانید.
برای آنها بدوا باید موضوع را با اورژانس اجتماعی بهزیستی مطرح کنید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام بله. تا سن 9و15 سالگی شما نمی توانید خواهر و برادرتان را متقاعد نمایید که با شما زندگی کنند.