مشاوره حقوقی رایگان - استفاده مادر از بیمه پسر فوت شده

سلام وقت بخیر
پدر وپدر بزرگ بنده فوت کردن و مادر بزرگ پدریم میخواد از بیمه پدرم استفاده کنه خواستم بدونم درحالی که قبلا تحت تکفل نبوده همچین امکانی هست؟ واینکه گفتن مادرم باید حضور داشته باشه این به چه دلیلی میتونه باشه؟ممکنه هزینه بیمه از حقوق مادرم که مال پدرم بوده کسر بشه؟یاممکنه مادر بزرگم تحت تکفل مادرم قرار بگیره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. کسر میشود درصورت تخصیص مستمری به نفردوم.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
بیمه بر اساس افرادی که شخص بیمه گذار به عنوان ذینفع معرفی کرده پرداخت میکند ولی اکثرا ذینفع ذکر نمیشه و بر اساس گواهی حصر وراثت و میزان سهمشون پرداخت میگردد