مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم مادره بنده همسرش ی قطعه زمین کشاورزی 3000متر با یک سهم از چاه اختصاصیشان صلح کرده ....همسرش که مصالح باشه و مادرم که متصالح است امضا کردن و دو شاهدم امضا کردن و همسره مادرم فوت کرده حالا ما بعد از مراحل اداری انحصار وراثت اقدام کردیم حالا بقیه وراث میگن این صلح نامه جعلیه و قبول ندارن حالا همسره مادرم هم نیست مرده ب نظره شما مادره من برای حقش چی کنه؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. جعلی بودن بایستی توسط آنها اثبات گردد. در نهایت اگر کارشناس صحت صلح نامه را تایید کند. صلح نامه معتبر وشما مالک هستید.

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

با سلام
اگر مابقی وراث ادعای جعل کرده اند باید ان را اثبات کنند و اگر که اطمینان از محتویات سند و صحت امضاها رو دارین نباید نگران باشید چون کارشناس اصالت آن را تایید میکنه.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

ورثه مادر باید پس از دریافت گواهی حصر وراثت علیه وراث مرحوم همسرشان طرح دعوی اثبات با تنفیذ عقد صلح نمایند.
بالطبع با توجه به تخصصی بودن امر، مشاوره با یک‌ وکیل متخصص ملکی الزامی است.