مشاوره حقوقی رایگان - اذن بر ازدواج

با سلام .بنده یکسالی میشه با دختر خانمی آشنا شدم و قصد ازدواج داریم منتها پدر ایشون به دلایلی مخالفن سوال بنده این هست که اگه بخایم از دادگاه حکم مبنی بر اجازه ازدواج بگیریم .استناد پدر ایشون به مواردی مثل 1غریبه بودن بنده و 2فاصله بین شهرامون که از دو استانیم یا3 مواردی مثل اینکه من طاقت دوری دخترمو ندارم آمادگی شوهر دادانشو نداریم (متاسفانه دختر دیگرشونو دو سال پیش از دست دادند)4سنش کمه ( تقریباً 19سال دارن) می‌تونه مصداق عذر موجه ولی باشه ؟(البته که ایشون صلاح دخترشون رو میخان و من منکر این نیستم ولی در عمل این موارد یه جورایی بهانس چون بنده هم حاضر شدم در شهر خودشون زندگی کنیم و هم بخاطر سنشون گفتم حاضرم تا زمانی که صلاح بدونید صبر کن)و احتمال اینکه بتونیم حکم بگیریم چه اندازس چون تقریبا آخرین فرصتمونه.
با توجه به اینکه یکی از معیارها استطاعت مالی هست بنده خودم دانشجوی حقوقم به لحاظ مالی ماشینمو دارم توانایی اجاره خونه در یک نقطه معمولی شهر رو دارم و در کنار دانشگاه یه کار پاره وقت دارم با درآمد تقریباً 10میلیون تومان.ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمال صدور رای به اجازه ازدواج بالاست. ولی بهتراست توافقی موضوع را حل و رضایت ایشان را جهت جلوگیری از هرگونه مشکلات خانوادگی درآینده، جلب کنید.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام دادخواستش ‌رو به همراه دلایل به محاکم خانواده تقدیم کنند.