مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال مالکیت گوشی

سلام من داخل سایت درج آگهی گوشی ای داشتم که با آیفون معاوضه کردم این وسط یه مغازه داری شد واسطه
گوشی من هیچ مشکلی نداشت سالم سالم بود حتی 1 سال گارانتی داشت
این ایفون رو گرفتیم قرار شد 800 تومن سر بدم گوشی من رو‌ همون موقع انتقال مالکیت زد برای خودش اما این ایفون رو گفتن هرموقع 800 تومن رو‌ دادی مالکیت رو میزنیم من همون موقع 400 تومن بهشون دادم گفتم که برم گوشی رو چک‌ کنم اکی بود بقیشو میدم‌ بعد حدود 24 ساعت فهمیدم کلا میکروفن گوشی مشکل داره صدا اصلا ظبط نمیکنه موقع تماس هم صدای خش خش میره به گوشی فروشی که رفتیم گفتم
گفت بزار باشه درست میکنم گوشی رو‌گذاشتم پیشش ازش گرفتم گفت 2 ساعت دیگه روشنش کن اکی شده دو ساعت بعد روشن کردم دیدم سرکار گذاشته اصلا گوشی رو باز نکرده الان بهشون میگم حداقل مالکیت گوشی رو بزنید گوشی خرابه با این 400‌تومنی که قراره رو‌گوشی سر بدم بدم تعمیرش کنن
نه مالکیت گوشی رو‌ میزنن نه تعمیر‌میکنن چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به اتحادیه، اتاق اصناف یا تعزیرات مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد