مشاوره حقوقی رایگان - مسئله حقوقی ترم اول

سلام اگه ممکنه این مسئله حقوقی کمکمون کنید
الف و ب از آرژانتین وارد ایران شده و ب از الف طلاق میگیرد سپس ب با علی ازدواج می کند پس از ازدواج الف اموال علی را به سرقت برده و علی را به قتل می رساند ب هم پس از دوسال فوت می‌کند تمام اموال خود را برای الف وصیت می‌کند .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون وصیت ‌تملیکی تا 1/3 تمام ماترک نافذ است و وصیت زاید بر 1/3 غیر نافذ و منوط به موافقت تمام ورثه است

.1/8 یا 1/4 از ماترک علی به ب خواهد رسید