مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب پس از رضایت شاکی

بخاطر شکایت مشتری در یه استان دیگه حسابم مسدود شد رضایت گرفتم ولی حسابم باز نکردن چکار کنم الان اونم چون دور بود رضایت داد تمام شد این وسط حساب من هنوز مسدوده نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

رضایت‌نامه آن شخص باید به مرجعی که مسدودی حساب را دستور داده ارائه گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید با رضایت مربوطه که اخذ شده است.