مشاوره حقوقی رایگان - گران فروختن ملک

باسلام واحترام
من یه مغازه خریدم که قصدبازکردن یک درب دیگه رادارم ولی شورای روستا اجازه نمیده ومیگن جایی که میخوای درب بازکنی متعلق به دهیاری میباشدو درخواست پول بسیارزیادتراز قیمت زمین های روستا میکنن الان که نقشه ی محل رو از بنیادمسکن گرفتم بهم اعلام کردن حدودایک متروهفتادسانتی متر آن زمین متعلق به شورامیباشدحتی کارشناس دادگستری هم قیمت اونجا رواعلام کردن ولی اینا بخاطر مشکلاتی خصوصی که ازقبل بامن دارن خیلی بیشترازقیمت اعلام شده پول میخوان حتی به بخشداری وفرمانداری هم شکایت کردیم ولی کاری نکردن باید چکارکنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر راهی جز اخذ رضایت یا خرید ملک ایشان ندارید، ناچارید نظر وتوافق مثبت ایشان را اخذ نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی وگفتگو هست کاربر محترم .لطفا رزرو مشاوره تلفنی نمایید