مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی رای غیابی

سلام
یکی از اعضای خانواده با وکالتی عادی در سال 1374 با منابع طبیعی صلح نامه امضاء کرده که حدود وثغور نداره
و وراث اطلاعی از این موضوع نداشتند ودر ید وتصرف وراث بوده حال بعد از گذشت چند سال در سال 99 منابع طبیعی اقدام به اثبات مالکیت داده وبعد از گذشت دوسال وراث محکوم به خلع ید زمین حیاطی روستا شدند و دادگاه تجدید نظر هم تایید شد واز حدود 37 نفر وراث 18 نفر آنها رای غیابی برایشان صادر شده و فقط 3 نفر از آنها واخواهی دادند که پذیرفته شده حال سوال اینجاست آیا آن 15 نفر باقی مانده هم می‌توانند اعتراضی داشته باشد ویا دادخواست متقابل بدهد جهت ابطال وکالت عادی وصلح نامه موجود
ممنون میشوم پاسخ بدید یا به این موضوع ما رو کمک کنید