مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری ملک به یکی از فرزندان

سلام پدر من یه ملک که از بنیاد مسکن وام گرفته داره میسازه تمام کارهای ساخت خانه و پرداخت اقساط رو قراره من پرداخت کنم و پدرم یک صلحنامه نوشته که با مهروامضای شورا ودهیار هست نوشته شده که تا زمان مرگ پدر و مادرم انها در انجا زندگی کنند و بعد از مرگ برای من باشه ایا باید امضای خواهر و برادرم هم نیاز هست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. ولی اگر بعنوان شاهد امضا بزنند بهتراست.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام خیر نیازی به امضای بقیه افراد خانواده نیست اما توصیه می شود حتما صلحنامه مذکور در دفتر اسناد رسمی ثبت شود