مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت موقت تحقیقات مقدماتی

سلام همسرم مسافر میبره میاره تو جاده پارسال برج11یک کودک 6ساله گفته بودن ببررسیدی میان میبرنش و شوهر من باخیال راحت ایست بوده نگه میداره و تو بازرسی بچه بهش جنس بسته بودن و میبرنش مواد و با کلی دردسر گول زدن خانوادش بلاخره دستگیر میشن و پدره گردن میگیره و امسالم برج 10 این اتفاق میفته اما مسافر زن بود گفت میرم پولم بگیرم برگردم زاهدان و در حال برگشت ماشین جوش میاره و همسرم داشته مشکلش حل میکرده درست جا قبلی مواد مخدر گیر میده که باز تو اینجا پارسال اینجور شدی باز اینجا و بازرسی میکنن و زیر پا زنه 4تا بطری اب بوده و برمیدارن میگن شیشه قاطی ابه و بعد از احضارات دادستان یک ماه بازداشت موقت برای تحقیقات میده. و همسر من اصلا پول نداشته که بخواد خلاف کنه ولی قاضی چون زنه گردن نگرفته دوتا نگه داشته چجوری با وجود شیشه در اب حکم میده میخواستم بدونم ایا گرفتن وکیل چیزیو عوض میکنه یا نه چون همسر من شرایط هزینه وکیل نداره ولی زنه سه نفرو همینجوری کرده تومن الان باید چکار کنم سابقه هم داره. همسر من ایا اتفاق پارسالم سابقه شده براش یا خیر چون 3روز اونو ازاد کردن پدره گردن گرفت و دیگه دادگاه نخواستنش لطفا کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
به هرحال مواد مخدر حتی حملش هم مجازات داره ولی باتوجه به مواردی که ذکر کردید اگر او از این موضوع بی اطلاع بوده باید بتونه بی اطلاعیش رو اثبات کنه و اگر بتونید وکیل بگیرید به هرحال در روند دادگاه و دفاع تاثیر دارد .