مشاوره حقوقی رایگان - حقوق حالت اشتغال

با سلام اینجانب با35درصدجانبازای ازبنیادحقوق حالت اشتغال میگرفتم بخاطر شاغل بودن حقوق مراقطع کردن حالا تصویب شده حقوق حالت اشتغال جانبازان شاغل در ادارات قطع نمی‌شود ولی حقوق مرا برقرار نکرده ام خواهشمندم راهنمایی کنید کارمند بنیاد منکرتصویب قانون فوق هستند باید به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست کتبی خود را به بنیاد مطرح نمایید اگر بعد از سه ماه پاسخ مناسب را دریافت نکردید از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق دستگاه مربوطه درخواست خود را به صورت مکتوب اعلام نمایید در صورت عدم پذیرش از طریق دیوان عدالت اداری اقدام گردد