مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سگ همسایه

با سلام خدمت وکلای محترم پیشاپیش از راهنمایی های شما سپاسگزارم
مدت 7 سال است که از دست سر و صدای سگ های همسایه‌مان در عذابیم، چندین بار به آنها اعتراض کردیم اما توجهی ندارند از تیر ماه امسال برای سگ‌های ولگرد محل هم ظرف غذا بیرون درب حیاط گذاشته و کلی سگ در کوچه جمع شده و شب‌ها باعث سلب آسایش و آرامش خانواده ما شده اند بالاخره چند شب پیش بخاطر سروصدا و دعوای سگ های ولگرد با دختر همسایه بحث مان شد و وجود دزد را بهانه قرار داده اند و  می گویند سگ نباشد به منزل ما هم دستبرد می زنند( یکی از همسایه ها معتاد بوده و سابقه دزدی دارد و بارها از منزل ما دزدی کرده و بخاطر ندیدنشان در حین دزدی کاری نتوانسته ایم انجام دهیم)
با توجه به این شریط کاری می توانیم انجام دهیم تا از سرو صدا و آزار سگهایشان رها شویم؟
به تازگی پدر خانواده فوت کرده و مادر و 2دختر بزرگشان تنها زندگی می کنند و این مساله هم بهانه جدیدی است برای نگهداری سگ هایشان، آیا این مساله و مساله دزدی" حق نگهداری سگ و آزار و اذیت همسایه را می دهد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید