مشاوره حقوقی رایگان - تخلف بازپرس

سلام،
اینجانب شکایت جعل امضاء کردم و در جلسه رسیدگی بصورت مکتوب و شفاهی از بازپرس محترم تقاضا نمودم که اسناد مورد نظر به کارشناسی ارجاع گردد.
ولی بازپرس محترم بدون جلب نظر کارشناس و حتی بدون احضار متهم، قرار منع تعقیب صادر نمودند.
سوال 1 : آیا تخلف بازپرس محسوب میشود ؟
سوال 2 : آیا می توانم از بازپرس شکایت تبانی با متهم را طرح نمایم ؟
ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید به قرار صادره اعتراض نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانی در زمان مشخص به قرار صادره اعتراض بزنید و در صورت عدم ارجاع امر به کارشناس در مورد جعل میتواند از موارد تخلف بازپرس باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چه دلیلی وجود دارد مبنی بر تبانی بازپرس مکلف نیست پرونده را به کارشناسی ارجاع دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این ، دلیل بر تخلف نیست . زبرا اصل استقلال قضات آن را ایجاب میکند.
اما اگر مدرکی برای اثبات ادعای تبانی بازپرس دارید از طریق دادستانی و دادسرای انتظامی قضات پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به قرار صادر اعتراض نمایید