مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک و انتقال سند

سلام من یکدستگاه خودرو از خانمی خریداری کردم( قولنامه عادی ) که مدارک خودرو بنام شخص دیگری است. مالک وکالت تعویض پلاک به من دادند اما در مراجعه به فراجا متوجه شدم که خودرو قبلاٌ به دلیل تخلفات متعدد (کشف حجاب) خانم فروشنده، ماشین مدتی توقیف شده اما در سیستم فراجا همچنان با ممنوعیت انتقال مواجه است و به هیمن دلیل نه امکان تعویض پلاک میسر است و نه سند الان یک ماه از معامله میگذرد ولی خانم اقدام خاصی جهت رفع ممنوعیت بر نمیدارد و جوابگوی تماس های من هم نیست لطفاٌ راهنمایی کنید چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر وکالت شما منقضی شده است و در صورتی که طرف مقابل برای وکالتنامه مجدد اقدام نکند می‌بایست از طریق حقوقی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با همان وکالت‌نامه به پلیس راهور مراجعه نمایید یا از طریق دادگاه ایشان را الزام به نقل و انتقال کنید