مشاوره حقوقی رایگان - پارک همزمان خودرو و موتور سیکلت در پارکینگ

با عرض سلام و خسته نباشید اگر در متراژ پارکینگ که مثلا دو متر و بیست در پنج متر هست یک ماشین و یک موتور پارک شود به مشاعات تعرض شده یا در 11 متر مربع می‌شود دو وسیله پارک کرد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر در پارکینگ اختصاصی باشد و تعرضی به قسمت دیگر نشود مشکلی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که در پارکینگ اختصاصی باشد مشکلی نیست