مشاوره حقوقی رایگان - وقتی با کد ملی کسی خط میگیریم

سلام خسته نباشید. وقتی با کد ملی شخصی خط میگیریم و اون پرینت پیامکاشو میتونه دربیاره قطعا. برای اینکه جلوگیری کنیم باید چیکار کنم؟ خب الان این خطه رو خیلیا دارن و کاریم هست نمیتونم بیخیالش شم. چیکار کنم؟ شخصم داییم هستن نمیتونم رو بزنم بگم بزن به اسم خودمو اینجور چیزا... چیکار کنم؟ ایا به طور قانونی میتونه پرینت دربیاره؟ یا باید من اجازه بدم چون رو گوشیمه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خط تلفن به اسم هر شخصی باشد اداره مخابرات طبق قانون او را مالک خط می شناسد و هر اقدامی بخواهد طبق قانون و ضوابط در مورد خط تلفن انجام خواهد داد.