مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب به نرخ روز

با سلام خدمت وکلای عزیز
در سال 93 در یک سوپرمارکت بعنوان فروشنده مشغول بکار بودم و طی حکمی پس از تایید اعسارم، محکوم به پرداخت ماهانه 500 هزارتومان شدم حال صاحب فروشگاه درخواست تعدیل اقساط را داده. آیا با گذشت 7سال از ابلاغ حکم قطعی, از نظر قانونی میتواند طلب وجه اجناس به نرخ روز نماید؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تعدیل قساط به معنی طلب اجناس به روز نمی‌باشد ایشان هدفشان این هست که مبلغ هر قسط را افزایش دهند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به نرخ روز که خیر.تعدیل برای بیشتر شدن اقساط است