مشاوره حقوقی رایگان - موجر از تحویل پول پیش به مستاجر امتناع میکند

با سلام
من مستاجر هستم و درخواست وجه را کردم که تخلیه کنم امتناع نمود و کار ما به شورا کشید و حکم گزارش اصلاحی صادر کردن که من کلید تحویل بدهم و موجر پول را که موجر امتناع کرد و پول نداد الان که وسایل رو بردم جایی امانت خودم هم تو ماشین میخوابم حالا چیکار کنم این قانون درسته وای به حال مستاجر اول تخلیه بعد پول
لطفا راهنمایی کنید کجا برم ممنون میشم
با ادب و احترام

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همان پرونده را پیگیری کنید تا به اجرای احکام برود در اجرا توقیف حساب یا جلب موجر را بخواهید