مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیمه بیکاری بدون کارت پایان خدمت

باسلام و خسته نباشید بنده چند سالی یه شرکت کار کردم که بهشکایت کشیده شد 2 سال هم طول کشید تا از طریق دیوان محکومش کنم حالا ک ثبت نام بیمه بیکاری کردم و تمام کارهاشون انجام دادم و حتی اس ام آمده ک کل مبلغ بیمه بیکاری شما قبول و پرداخت شده ب اداره مربوط برید میرم اداره تامین اجتمایی میگن کارت پایان خدمت بیار پول بریزیم ،،،الان چند سال این پول به صورت یکجا به حساب دولت ریخته شده چند سال پیش چهل چند تومن میشد به یک زخم کار زد اما الان چی یا آیا چند سال دیگه این چهل تومن واقعا ارزش داره،،خواهشمندم اگه کسی میتونه کمک کنه این پول بگیرم بدون کارت پایان خدمت هرچقدر هم پورسانتش یا حق وکالتش باشه روی چشم میزارم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از اداره مربوطه پیگیری کنید کارشناسان مربوطه پاسخگوی شما خواهند بود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به کسی وکالت بدهید ببینید میتواند پول شما را اخذ کند