مشاوره حقوقی رایگان - باسلام یک طرح صنعتی در طرح هادی قبل اجرا شده و مجوزات از بنیاد مسکن گرفته و در بازنگری جدید چند ماه

باسلام یک طرح صنعتی در طرح هادی قبل اجرا شده و مجوزات از بنیاد مسکن گرفته و در بازنگری جدید چند ماه و قسمتی از طرح تجاری در این طرح صنعتی خورده ایا دهیاری می تواند نسبت به عوارض تغییر کاربری و یا اینجا را تجاری نکند اقدام کند

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : حرف دهیار را بشنو و چنانچه دیدید مغایر قانون هست نخست به شهرداری و بعد فرمانداری و بعد چنانچه متقاعد نشدی به دیوان عدالت داری شکایت نمایید