مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

با سلام
پسری 20 ساله ام که با دختری 16 ساله یکساله که در رابطه ام
طبق خواسته جفتمون و حتی رضایت کامل طرف مقابل و با وجود زگیل تناسلیشون فقط از راه انگشت و تا ...شدن رابطه داشتیم
و پرده بکارتشون رو از دست دادن
ولی من حتی گفته بودم که ممکنه این رابطه به پایان برسه و جدا بشیم
ولی ایشون گفتن که بخاطر دوست داشتن زیاد مانعی نیست
ممکنه بخاطر همین مجبور به عقد بشیم؟ و وادار به چه مجازاتی میشم
هیچ مدرکی هم نیست که ثابت کنه من اینکار رو کردم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کسی را نمی‌توان مجبور به عقد کرد در حال حاضر با توجه به کمی سن هر دوی شما احتمال هرگونه اتفاقی حقوقی وجود دارد بهتر است با مشاورین خانواده نیز صحبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ازدواج اجباری نیست
اما بهتر است با یکدیگر با رفتن به مشاوره مزدوج شوید.