مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

با سلام ، بنده خانمی 40 ساله با آقایی صیغه کردم که ایشون روحانی شاخص و معروفی بودن و خودشون صیغه خوندن ، بعد از مدتی من با ایشون بحثم شد و رفتم محل کارش و سر و صدا که همکارانش جریان ما فهمیدن و رفتم پیش همسرش و جریان رو گفتم و عکس منزلشون‌نشون زنش دادم و‌گفتم‌منو خونه میاورده ،، یک هفته بعدش شماره ناشناس اداره اطلاعات سپاه تماس گرفتن به عنوان گواه و بعد منو بردن دادسرای روحانیت و تعهد از عکس منزل گرفتن که مبادا فیلم و عکسی پخش کنم ، دادسرای ویژه گفتن خلاف شأن بوده و ازشون تعهد گرفتن که ازدواج موقت نکنه ٫ آیا دادسرا میتونه بنده رو تلفنی از طریق سپاه احضار کنه ؟ چون هر دوی ما رو خواستن و سوال جواب کردن و ازم پرینت بانکی رو خواستن ، و چون پول به حساب بنده زده بود میتونن رو مبلغ حدود 600 میلیون حساس شن که جزء مهریه من بود؟ آیا این دادگاه میتونه دادگاه فرمایشی و کار خودش باشه ؟در صورتی که من اصلا ازش شکایتی نکرده بودم ، ایشون هر چی تماس میگیرم جوابی نمیده و همسرش گفت تلفنش کنترله و تعهد ازش گرفتن با خانمی ازدواج نکنه و حتی اون حساب بانکیش هم سوال و جوابه و خانمشون گفتن منم خواستن و گفتم من اجازه صیغه بهشون دادم چون نمیتونم تمایلات ایشون برآورده کنم و آیا میتونن از طرف که روحانی شاخص هست تعهد بگیرن ؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر دادگاه ویژه روحانیت بسیار حساس است اما صیغه خلاف قانون نیست ایشان کار خلافی انجام نداده اند اما درخصوص تماس بدون ابلاغ حتی در قانون مجازات به بازپرس اجازه تماس تلفنی بدون ابلاغ داده شده است امکان تعهد است در صورتیکه شک به عقد موقت داشته باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان ابلاغ به این صورت وجود دارد در خصوص مال نیز امکان پیگیری وجود دارد