مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت شفاهی

سلام وقت بخیر؛اگر کسی به صورت شفاهی ضمانت چک کسی را بکند که چک این آقارو قبول کنین اگر پرداخت نکرد من جای ایشان مبلغ مورد نظر رو پرداخت میکنم جلو 20نفر شاهد،و چک برگشت بخورد و پرداختی صورت نگیرد و شخصی که به صورت شفاهی ضمانت کرده را میشود محکوم کرد که مبلغ را پرداخت کند یا خیر؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر بنظر بنده چون امضایی از طرف ضامن صورت نگرفته خیر نمیتوان اثبات ضمانت شفاهی دشوار است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه به راحتی این ادعا را نمی پذیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ادعای شما مبنی بر ضمانت توسط شخص دیگری در مرجع قضایی اثبات گردد