مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل ملک توسط سازنده

سلام.درقراردادبرای مراحل ساخت زمانبندی مشخص ومقررشده درصورت عدم ایفای تعهددرزمانبندی مشخص ودرصورت معلق گذاشتن کاراجرایی بیش ازسه ماه وهمچنین سازنده درموعد تعیین شده واحدها وسندتکبرگی مالک را درمورخه دهم تیر401اتحویل ننماید،مالک میتواندچک تضمین سریال..رابه اجرا ومبلغ چک رامطالبه وسازنده حق اعتراض ندارد.مشکل رضایت همسایه ده ماه به تعویق انداخت ودرمتمم جدیدقیدگردیدکه قراردادوتحویل واحدتامورخه دهم اسفند401تمدیدمیگرددو زمانی برای تحویل سندتکبرگی ننوشتیم.
حال سازنده دهم مرداد 402 واحدراتحویل و دهم مهر سندتکبرگی راتحویل مالک کرده.
بااین شرایط سازنده بایددرچه تاریخی سندتکبرگی راتحویل مینمود؟
و آیا به علت تاخیردرتحویل واحد و سندتکبرگی،مطالبه چک تضمینی تحقق یافته؟
مطابق زمانبندی درقرارداداولیه دوماه بعداز تحویل واحد،سندتکبرگی تحویل مالک میگردد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در تاریخ مندرج در قرارداد
با شرایطی امکان مطالبه وجه التزام تاخیر در انجام تعهد وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع کمی می‌بایست بررسی شود امکان مطالبه وجه الاتزام وجود دارد