مشاوره حقوقی رایگان - تکذیب صلح سرقفلی از سوی یکی از وراث

با سلام بنده به واسطه پسر بزرگ مالک که حتی قرارداد معامله اولیه با او بسته شد وموظف بود مالک یعنی مادرش را برای دفتر خانه معرفی نماید در سال 88 صلح سرقفلی وعقد اجاره تنظیم گردید وپسرش نیز به همراه یکی از دختران مرحومه در دفترخانه مادرشان را معرفی واقدام به تنظیم سند وگرفتن اثر انگشت از مالک وامضا واثر انگشت پسرش به عنوان شهود گردید اکنون بعد از 14 سال وفوت مادرشان یکی در از ورثه برادر کوچکتر با گرفتن وکالت از تمامی وراث اقدام به طرح شکایت وتعدیل وافزایش در شورا حل اختلاف واجرت المثل اموال وایام تصرف در دادگاه نموده وبا گرفتن وکیل ادعای جعلی بودن اسناد بنده را مینماید در ضمن ما به درخواست مادرشان اجور سرقفلی را سال اول در دفتر خانه وسال های بعد حتی با افزایش 20 الی 30 درصدی هر سه سال به همان پسرش بزرگش میرداختیم ورسید وامضا ایشان را دریافت میکردیم تا سال 1400 که بعد از ان امتناع از دریافت اجور کرده وما به حساب صندوق دادگستری واریز کردیم حالا سوالم این است آیا وراثه میتوانن با هم تبانی کرده وبا ادعای جعلیت مدارک دفتر خانه صلح سرقفلی وحتی اینکه اجور مغاز ه را پرداخت نکردم سرقفلی را باطل کرده وبخواهند مغازه را از چنگم در بیاورند در ضمن من یک مبایعه نامه بنگاهی هم که هم مادرشان امضا واثر انگشت زده وهم همان پسر بزرگ در مقام شهود امضا واثر انگشت کرده دارم در دادگاه میتوانم پسر بزرگشان را احضار کنم وحتی تامین خواسته وتوقیف اموالش را بخواهم احتمال تبانی بین وراث وادعای اینکه اثر انگشت مادرشان نباشد میرود با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال شما هر احتمالی متصور است اما امکان پیگیری برای شما وجود دارد