مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف توسط شکنجه

سلام . تقریباً دو هفت پیش منوبعلت سرقت کابل برق بردن تجسس،بعداز سوالاتی منوباچشم بسته زیرلگدومشت گرفته وازمن سوال می‌پرسیدند وناسزامیگفتن بقدری که تمام سمت چپ بدنم سیاه وکبودشده طاقت نیاوردم و گفتم هرچی شما بگیدوپای برگه ای رو امضا کردم حالا فهمیدم کلی سرقت روبپایم بستن حالامیخاهم ازمامورپرونده شکایت کنم چون هنوزاثارکبودی روی بدنم هست آیا اینکارعملی است یانه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرف شکایت کافی نیست باید اثبات شودد این موارد باز اثبات دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است