مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالک سرقفلی

با سلام
پدر بنده درسال 67 یک باب مغازه نانوایی را به سرقفلی خریداری کردن و بعد از چند مدت فوت کردن الان خودم در نانوایی کار میکنم و چهار بار مالک عوض شده آخرین مالک درسال 90 خریداری کرده و هیچ نوشته ای بین ما و مالک جدید وجود ندارد 9ساله مالک از ما ماهیانه سرقفلی را نگرفته هردفعه گفتیم قبول نکرده آیا این مالک میتواند برای ما دردسرساز بشود
باتشکر از زحماتتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

طبق قانون موجر و مستاجر ، در صورتی که مستاجر اجاره بها سرقفلی را پرداخت ننماید مالک میتواند دادخواست تخلیه و فسخ قرارداد سرقفلی را مطرح نماید و