مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر

حکم تخلیه از شواری حل اختلاف گرفته ام 1 - تاریخ اعزام ماموردادستانی را پنج شنبه که شواری حل اختلاف تعطیل است مقرر نموده اند . آیا تبانی با مستاجر نیست؟ 2 - مامور دادستانی بیان کرد که در موقع اجرای حکم وسیله های مستاجر از خانه بیرون برده نمی شود و باید در خانه شما از آن نگه داری کنید .... من خودم یک ماه هست که با ایشان برای تخلیه و یک سال اجاره معوقه مشکل دارم . (و ایشان موجب مشکلات و مزاحمت های برای دختران همسایه ها شده است ) و طبق گزارش سریداری ایشان اعلام نموده است که : روز تخلیه نمی آیم و پس از آن هر روز جهت بردن پاره ای از وسایل مزاحم و اذیت آزارشان می کنم .... نمی دونم چطور و چگونه از دست ایشان نجات پیدا کنم . ممنون میشم شما کمک کنید. باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما بهتر است در روز مراجعه مأمور دادستانی در صورت درخواست او اموال را تحویل نگیرید. در صورتی که درخواست شد صورتجلسه تخلیه را امضا کنید حتما آن را مطالعه کنید و اگر در آن نوشته شد که اموال به شما تحویل شده است، قبول نکنید. در صورتی که مستأجر تخلیه نکند، شما می توانید از مرجع رسیدگی کننده درخواست کنید که ملک را با مأمور تخلیه کنند. شما به هیچ وجه اموال را تحویل نگیرید. از مأمور یاد شده بخواهید تا گفته های سرایدار را صورتجلسه کند.