مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی جهت کلاهبرداری اینترنتی

سلام علیک خسته نباشید از انجا که من اصلا از این موضوع خبر نداشتم و اصلا بلد نیستم با اینترنت خوب کار کنم به من این اتهام رو زدن نزدیک چهل روز پیش واسه حساب مسدود من پولی ریخته شد که روز قبلش مدارکام رو گم کرده بودم از قبیل گوشی سیم کارت که تازه گرفته بودم و عابر بانکم بعد من برای گرفتن کارت رفتم متوجه شدم پول ریخته شده و من چون معامله گوشی میکنم یک درصد گفتم شاید بدهکارام ریختن بعد متوجه شدم که اونا نریختن به بانک مراجه کردم گفتم از کسی که پولو ریخته اطلاعاتی بدین گفتن نمیشه طرف شکایت کرده دوباره جلو حساب بسته شده از انجا که من پول رو برداشت کردم و بدست مادرم دادم که به صاحبش برگردونیم میخواستم بدونم الان باید چکار کنم سند ببرم وکیل بگیرم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

این موارد معمولا پولشویی محسوب میشود ..سند را باید از دادسرا بپرسید و میتوانید وکیل بگیرید