مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قرارداد اجاره

سلام وقت بخیر
اینجانب با یک شرکت تولیدی قرارداد اجاره ملک تجاری منعقد کردم .در زمان قرارداد پسر مدیر عامل قرارداد را امضا کرد و در قرارداد در قسمت نام مستاجر نام شرکت تولیدی و با وکالت مدیر عامل شرکت قید شد و البته یک نامه مبنی بر اینکه پسر مدیرعامل از طرف شرکت برای امور محوله معرفی می شود ارائه داد و همچنین چک های اجاره که به نام مدیر عامل است به من داده شد که در وصول آنها مشکلی پیش نیامده تا کنون . با توجه به اینکه در سایت معرفی شرکت آورده شده که قراردادهای تعهد آور با امضای مدیرعامل و رئیس هیات مدیره و با مهر شرکت معتبر است .آیا این قرارداد که توسط پسر مدیرعامل و بدون مهر شرکت امضا شده ولی عنوان مستاجر نام شرکت و مدیرعامل آن می باشد از نظر حقوقی معتبر است یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
برای شرکت تکلیفی ایجاد نمیکند
زیرا فرد دارای سمت از طریق شرکت آن را امضا نکرده است
جهت انعقاد قرارداد بدون حضور یک وکیل مبرز دادگستری عقدی منعقد نکنید وگرنه نتیجه میشود آنچه در سوال آمده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما خیر
نیاز به بررسی موضوع است