مشاوره حقوقی رایگان - فاصله بین سوابق بیمه

باسلام بنده 12سال تو یه شرکت که سخت زیان آور بود کار کردم بعد شرکت رو عوض کردم بدون آنکه بیمه قطع بشه آن شرکت سخت زیان آور نبود بعد از آن شرکت هم بیرون آمدم تنها دو ماه بیمه قطع شده بعد دو ماه از شرکت دیگه کار کردم که سخت زیان آور هست مشغول کار هستم آیا شرایطم چگونه هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید
یا با شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی توانی سابقه بیمه خود را جمع نمایید سابقه از بین نمی‌رود