مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با زن متاهل

سلام بنده مجرد هستم و با یک زن متاهل رابطه داشتم، گوشی خانم تو ماشین یک نفر جا میمونه، و طرف تمام عکسای مستهجن نیم لخت و چتای مارو میبینه، وارد ایتا خانم میشه و ب خانم پیام میده ک باید ده میلیون پول بدین تا عکسا و چتا رو ب شوهرتون ندم،
خانم میرن پلیس فتا از طرف شکایت میکنند، ولی طرف با من تماس گرفت و گفت اگه خانم رضایت نده، من پای تورو هم میکشم وسط، چون از چتامون فیلم داره،
الان ب نظر شما شکایتو ادامه بدیم طرف محکوم میشه یا واس من و خانم هم خطرناکه ؟
ادامه بده شکایتو طرف محکوم میشه؟
و اگه فیلم چتای مارو نشون بده، ما محکوم میشیم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطمئناً آن شخص مرتکب جرم شده و برای ایشان مجازات در نظر گرفته می‌شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما مرتکب جرم بسیار سنگینی شدید ارتباط با زن متاهل و در صورت احراز رابطه جنسی با زن متاهل خود را با مجازات سنکین زنای غیر محصنه و خانم متاهل را با مجازات سنگین رجم و سلب حیات و مرگ روبرو میکنید