مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن مدارک هویتی

با سلام و‌ وقت بخیر بنده 25 سالمه که‌در ایران زندگی کردم تحصیل کردم و بزرگ شدم ولی ثبت احوال قادر نیست شناسنامه من رو صادر کنه ب دلایلی مختلفی هویت من رو مشکوک زده و من رو تو دردسر انداختن بخدا قسم زندگی برام جهنم شده تو این سن هیچ‌ارگانی و هیچ اداره دولتی نمیتونم کاری انجام دهم حتی یه کارت بانکی نمیتوانم ب اسم خودم داشته باشم بخاطر نداشتن شناسنامه ام من تحصیل کردم در ایران و مدارک تحصیلی عکسدار دارم که این خودش نشون دهنده همه چی در مورد من هست چرا باید ثبت احوال با زندگی من بازی کنه مگر چه گناهی کردم که تو این کشور بدنیا اومدم و اینطوری حقم ضایع بشه شناسنامه برگه هویت من هست و این برگه حق مسلم و قانونی من هست که باید صادر بشه سه ساله جونم در اومد از بس دویدم دنبالش و نتونستم بگیرمش زاهدان زندگی کردم و در زاهدان بزرگ شدم ولی در کرمان بخش فهرج شناسنامه گرفتم و بدنیا اومدم از بس دویدم کرمان و فهرج و زاهدان و اطلاعات و کلانتری و هر جایی که بگین منو فرستادن ولی شناسنامه رو ندادن بهم اخرش خسته شدم دیگه نرفتم الان از شما درخواست دارم راهنمایی کنید چیکار‌کنم من از طریق اطلاعات هم بررسی هویت انجام دادم ولی هر زمانی که میرم میگن نامه زدیم برای کرمان جوابش نیومده و این خودش یه نو پاسکاری هست که منو پاس میدن اینور اونور

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر شما ایرانی بوده و شناسنامه داشته می توانید دا‌دخواست اثبات نسب بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای آنکه شناسنامه بگیرید ابتدا می‌بایست دادخواست اثبات نسب بدهید مشخص شود سپس می‌توانید شناسنامه بگیرید