مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از جراح

باعرض سلام وخسته نباشید
بنده یکسال پیش به دلیل سرطان تیروئیدتحت عمل جراحی قرارگرفتم وبعدازعمل دچارمشکل درصداشده ونمیتوانستم صحبت کنم اما جراح تاکید داشت که تارهای صوتی سالم هستند وبعدازچهار یا پنج ماه خوب خواهدشد اکنون بعدازیکسال صدای من همانگونه است وباعکس ازحنجره متوجه شدم که تارهای صوتی من یک طرفش فلج شده است.
آیا میتوانم ازجراح شکایت کنم وباتوجه به رضایت نامه ای که قبل ازعمل ازبیمارمیگیرند آیا نتیجه خواهدداشت ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه تقصیر و قصوری مرتکب شده اند آری امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید قصور پزشکی را ثابت کنید می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید شکایت نمایید و تبایت اثبات شود که قصوری شکل گرفته است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به سازمان پزشکی قانونی و دادسرا شکایت کنید