مشاوره حقوقی رایگان - درصورت عدم توانایی در پرداخت چه حکمی داده میشه؟

در اين پرونده حسب کيفرخواست شماره ...دادسرای عمومی و انقلاب بهبهان آقای ع.ب
فرزندم. به شماره ملی 000000 1-توهين 2-تخريب موضوع شکايت شکات 1-ن.ل 2-ع.س با عنايت به
محتويات پرونده شکايت شاکی، گزارش و تحقيقات مرجع انتظامی قرار جلب به دادرسی و کيفرخواست صادره از دادسرای
عمومی و انقلاب بهبهان و اظهارات شهود و مطلعين، فيلم دوربين مداربسته محل عکس تهيه شده از محل تخريب ،
متواری بودن متهم در مرحله تحقيقات مقدماتی عدم جلب وی عدم حضور متهم در جلسه رسيدگی دادگاه و عدم اعلام
عذر موجه و عدم ارائه لایحه دفاعيه و عدم معرفی وکيل علی رغم ابلاغ قانونی احضاريه ساير قرائن و امارات موجود در
پرونده بزهکاری متهم محرز و مسلم می داند مستند به ماده 608و 677 قانون مجازات اسالمی مصوب 1375 با رعايت
ماده 1 و 2 و 6 و 11 و 12 قانون کاهش حبس تعزيری مصوب 1399 متهم را بابت اتهام رديف اول به پرداخت 80
ميليون لایر و بابت اتهام رديف دوم به پرداخت 100 ميليون ریال جزای نقدی دوبرابر خسارت وارده به شاکی محکوم
مینمايد. ضمنا درخصوص متهم فقط مجازات اشد قابل اجرا خواهد بود و اگر مجازات اشد به يکی از علل قانونی تقليل يابد
يا تبديل شود يا به موجبی از قبيل گذشت شاکی خصوصی نسخ مجازات قانونی يا مرور زمان غير قابل اجرا شود مجازات
اشد بعدی اجرا می گردد در اين صورت ميزان مجازات اجرا شده قبلی در اجرای مجازات اشد بعدی محاسبه می شود آزادی
مشروط وتعليق اجرای مجازات وعفو در حکم اجرا است ودر زمان اجرای حکم ايام بازداشت قبلی متهم محاسبه واعمال
خواهد حکم صادر شده غيابی و ظرف مهلت 20 روز پس از تاريخ ابلاغ قابل واخواهی توسط متهم در اين دادگاه و پس از
آن ظرف مهلت 20 روز پس از ابالغ قابل تجديدنظر در دادگاه محترم تجديدنظر استان خوزستان است .
رئيس شعبه ... دادگاه کيفری دو شهرستان بهبهان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

با سلام
متهم میتونه درخواست واخواهی از رای غیابی نماید احتمالا دادگاه به ایشان تخفیف بدهند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه رای غیابیست متهم می‌تواند با خواهی نماید احتمال تخفیف وجود دارد