مشاوره حقوقی رایگان - مدارک خودرو لیزینگی

باسلام.بنده سال93خودروپارس با12میلیون بالاترقیمت روزبه صورت اقساط لیزینگی خریدم.درآگهی روزنامه مبلغ اقساط درتوانم بودولی هنگام تحویل آنهم بادعواوهزاربدبختی ،مبلغ3برابرشد.به ناچاربعلت کم کردن نصف پرداختی بندا آن هم دادن مابقی به طورچک سرخرمن ،من ماشین راگرفته.هربانکی میرفتم دفترچه راقبول نمیکردن ومیگفتن غیرقانونی.به هرحال باگرفتن شماره حساب مدیرعامل حتی هنگام اوج کرونااقساط پرداختم وهمه اسناد مدارک پرداختیم موجوده.حالابرای فروش نه سنددارم نه برگ سبز.1کپی دارم از برگ سبز که 1دانگ بنام شرکت کلاهبرداریه و5دانگ بنام من.چی کار باید بکنم..دراین دنیاهیچی ندارم.این ماشین هم که کلاهبرداری هست و تو رو قران قسمتون میدم حقم رااز ظالم بگیریدمن وخانواده ازهمه ،زحمتکشهایی چون شماسپاسگذاریم

پاسخ ها :

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقتتون بخیر برای اثبات حقتون نیاز به یک وکیل دارید که در دادگاه تمام این مسائل رو دفاع کنه