مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت دیه

با سلام. طرف بنده در دادگاه محکوم شده و در مرحله اجرای احکام دیه صادر شده رفته اعسار داده سه نفر شاهد اورده که دو نفرش به اکراه امضا دادند و به صورت غیر رسمی گفتند ما مجبور شدیم امضا کنیم چون مدیونش بودیم و نفر سوم هم دوست صممیمی ایشان است که همه می شناسند . حساب بانکیش رو هم خالی کرده الان تو اجرای احکام رفتم حکم جلب بگیرم گفتن باید جلسه قبولی یا رد اعسارش برسد بعد چون هنوز اعسارش رد یا تایید نشده و اعسار داده است زمان اجرای حکم هم رسیده بود چون اعسار داده نگه داشتن الان من چه کار کنم و ثابت کنم فیلم بازی می کند. و اگه نتونم ثابت کنم دیه 30تومن را چطوری قسط بندی می کنند. طرف کارمنده

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اسناد مروبط به ایسار ایشان را تقدیم دادگاه کنید.نسبت به توقیف حقوق اقدام کتید به نظر به خاظر قلت دیه نباید اعسار وی پذریفته شود لاکن تصمیمگیری با دادگاه است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
باید تا تعیین تکلیف دادگاه اعسار صبر کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
تمکن مالی وی را اثبات نمایید مال از نامبرده معرفی کنید
به تعارض و تناقض گویی های شهود استناد نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید صبر کنید تا به پرونده اعسار رسیدگی بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که می‌بایست منتظر بمانید تا تکلیف مشخص شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دردادگاه اعسار دفاعیات خویش را بیان کنید.