مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت کارفرما با استعفا

با سلام. من در شرکت فروش باغ ویلا مشغول هستم و قرار داد بنده تا 31 شهریور 1402 بوده تا امروز 22آبان 1402 تمدید نشده و من استعفا خودم رو به صورت شفاهی و کتبی اعلام کردم . کارفرما می گوید تا مسلط شدن نیروی جدید امکان پذیر نیست حتی 6 ماه زمان ببرد و من از پایان آذر قادر به همکاری باشرکت نیستم و به دلیل مسافت زیاد محل کار و منزل و عدم پرداخت به موقع حقوق

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از آن لام استعفاء می توانید ترک کار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که استعفا دهید می‌توانید بعد از مدتی به محل کار نروید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
طی اظهارنامه ای اقدام نمایید و سپس ترک کار کنید مسولیتی متوجه شما نیست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. عدم همکاری و ترک کارشما منعی ندارد