مشاوره حقوقی رایگان - فوت مستاجر در اثر گاز گرفتکی

برای شرکتی که خانه اجاره میده اگر مسافری بر اثر گاز گرفتگی جان خودشو از دست بده کی باید پاسخگو باشه؟ مالک خانه یا شرکتی که اجاره داده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مسبب و مقصر مسؤل است
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا باید مشخص شود که چه کسی سهل انگاری کرده قصور توسط چه کسی بوده شاید خود متوفی مقصر بوده شاید مالک آن خانه نکات ایمنی را رعایت نکرده

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نیازمند بررسی توسط کارشناس است. درحالت کلی مالک